Eric Beeckman Dakwerken

Contacteer ons!

Beeckman
Uw EPDM-expert in Oostakker en omstreken

Eric Beeckman Dakwerken, specialist in EPDM

Vertrouw op Eric Beeckman Dakwerken voor het aanleggen van roofing gemaakt uit EPDM. Zoekt u een specialist voor uw dak? Vraag dan een gratis offerte aan via telefoon of het contactformulier!

Kies EPDM als kwaliteitsvolle roofing

EPDM is een zeer duurzaam synthetisch rubber dat gebruikt wordt als dakbedekking. Het is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, net wat het beste bij de rest van uw woning past. Het materiaal wordt verkocht in lappen van verschillende breedtes en twee diktes (45 en 60 millimeter). EPDM staat bekend om de volgende belangrijke eigenschappen:

  • duurzaamheid
  • hagelresistentie
  • flexibiliteit bij lage temperaturen
  • resistent tegen erosie, ozon, UV-licht en afslijting

Eric Beeckman Dakwerken legt vakkundig EPDM-roofing aan op platte daken. U kunt rekenen op een kwalitatieve totaalafwerking tegen een correcte prijs. Eric Beeckman Dakwerken heeft al 30 jaar ervaring in zijn stiel en zorgt voor de voorbereiding, de aanleg en de afwerking. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rommel of afval na afloop van de werken: Eric Beeckman Dakwerken laat elke werkplek weer schoon en netjes achter.

Contacteer Eric Beeckman Dakwerken

Op zoek naar een specialist in EPDM in Oostakker en de rest van Oost-Vlaanderen? Contacteer Eric Beeckman Dakwerken via telefoon of het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+