Eric Beeckman Dakwerken

Contacteer ons!

Beeckman
Geef een nieuw voorkomen aan uw huis

Een nieuw leven voor uw gevel

Uw gevel is belangrijk voor het uiterlijk van uw huis. Door de jaren heen doorstaat uw gevel strenge winters en hete zomers. Een grondige renovatie kan uw gevel dan nieuw leven inblazen. Voor een vakkundige gevelrenovatie te Oostakker en omstreken, neemt u contact op met dak- en gevelspecialist Eric Beeckman Dakwerken.

Gevelrenovatie

Uw gevel renoveren kan op verschillende manieren. Het belangrijkste is dat we samen bespreken wat voor u belangrijk is en wat binnen uw budget past. U kunt uw gevel laten renoveren door bijvoorbeeld:

  • zandstralen
  • gevelreiniging
  • herstel van de voegen

Al deze methoden worden uiterst zorgvuldig en met de nodige ervaring uitgevoerd, zodat uw gevel er steeds weer als nieuw uitziet.

Subsidies

Volgens de wetgeving komen muren binnen categorie 1 in aanmerking voor een renovatiepremie. Op basis hiervan kunt u eventueel een bedrag van de overheid krijgen. Wist u dat u bovendien subsidies kunt aanvragen voor het renoveren van oude, erkende en beschermde gevels ? Bespreek samen met de vakman de juiste methode en vraag waar nodig uw subsidies aan. Zo bespaart u ook nog eens geld!

Contacteer Eric Beeckman Dakwerken voor uw gevelrenovatie te Oostakker

Schakel een vakman in voor uw gevelrenovatie en bel of mail Eric Beeckman Dakwerken voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+